Wat kan ERA Wonen nog extra voor u doen?

Verhuizen maken we graag wat makkelijker!

Voor onze kopers en verkopers:

Wist u dat:

 • wij een verhuiswagen ter beschikking hebben waarvan u gratis gebruik kan maken?
 • de verhuiswagen populair is...
 • u dus tijdig dient te reserveren, aangezien we enkel 1 wagen hebben om uit te lenen ...
 • wij u ook 10 gratis én stevige ERA Verhuisdozen cadeau doen die u kan komen ophalen?

Zo kan u op een eenvoudige en goedkope manier verhuizen!

Huis te koop Sint-Niklaas Lokeren Beveren Temse

Vastgoedstyling

Staat uw huis leeg?

" Vastgoedstyling is het verfraaien van onroerend goed om de verkoop of verhuur te stimuleren en te versnellen. Door de ‘make-over’ krijgt uw eigendom een meerwaarde, oogt het aantrekkelijker en wordt het sneller verkocht."

Wanneer uw huis leeg staat en wij hebben een meubelset ter beschikking, plaatsen wij die graag in uw huis om de verkoop te bespoedigen. We hebben 4 roterende meubelsets, 2 landelijk en 2 modern geïnspireerde sets. Wanneer uw huis hier geschikt voor is, plaatsen wie die daar uit eigen initiatief met plezier in. Kandidaat-kopers kijken niet alleen naar de staat van de woning, het onderhoud van het pand, maar ook meer en meer naar de aantrekkelijkheid van de woning. Uiteraard willen we samen met u graag de woning zo snel als mogelijk verkocht zien.

Vraag gerust meer info bij ons!

vastgoedstyling

ERA tools!

Een ERA-netwerk betekent extra tools:

Wij kunnen u vele leuke extraatjes aanbieden waarvan u er ongetwijfeld al enkele bent tegengekomen.

 • Een ERA-tuinpaal hebben jullie ongetwijfeld al gezien? Uw woning springt er wat extra door in het oog. Wereldwijd hangen of staan er zo’n 100.000 ERA Tuinpalen en borden.
 • De ERA-magics zijn misschien al in uw bus verschenen? Wij verspreiden de magie van uw woning in uw buurt. Buren makens soms de beste mond-tot-mondreclame.
 • De ERA Virtual Tour heeft u misschien al een beter zicht op een pand gegeven vooraleer u ter plaatse ging kijken? Met behulp van de Virtual Tour, een virtuele rondleiding in een pand, krijgen kandidaat-kopers een scherp, online beeld van uw vastgoed.
 • Al gekocht of verkocht met een KGP? Meer uitleg kan u hieronder vinden.
 • Heeft u al een mailtje gekregen met panden of gronden die uw voorkeur genieten? Een gepersonaliseerde zoekopdracht toetst het vastgoedaanbod aan de woonwensen van potentiële kopers in de ERA-database en brengt hen onmiddellijk op de hoogte via mail indien er panden aan hun zoekwensen voldoen. Zelf eentje aanmaken? Klik hier.
 • Reeds een bezoek gebracht aan een pand tijdens onze ERA Open huizendag? Dit is een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers. Klik hier voor meer info.
 • ...
Huis te koop Lokeren Sint-Niklaas Beveren Temse

Verkopen met garantie

Uw bescherming tegen onvoorziene omstandigheden.

Soms komt er bij de verkoop van vastgoed een onvoorziene kink in de kabel. Eén van de kopers overlijdt, verliest zijn werk of de kopers gaan scheiden. Om u als verkoper in dergelijke situaties te beschermen, bieden we u een annulatieverzekering aan. Dankzij deze verzekering wordt de verkoop onmiddellijk stopgezet, zonder kosten. U krijgt een schadevergoeding en u kunt uw pand snel weer te koop zetten.

ERA biedt hiernaast de mogelijkheid om bepaalde woningen te verkopen met een Koper Garantie Plan: een garantie van 16 maanden op mechanische installaties zoals centrale verwarming, sanitaire voorzieningen, keukeninbouwapparatuur, enzovoort. Als ERA deze waarborg geeft, weet de koper dat de installaties tiptop in orde zijn en dat de woning meer waard is. ERA Koper Garantie Plan® is een unieke dienstverlening die kopers extra zekerheid en vertrouwen geeft. Uit onderzoek blijkt dat deze woningen gemiddeld 6,7% meer waard en 20% sneller verkocht zijn. Het ERA Koper Garantie Plan geeft garanties die u bij geen enkele andere vastgoedmakelaar zal vinden.

Kopen met garantie

Alleen bij ERA krijgt u garantie op uw vertrouwen.

Voor de betere woningen bent u bij ERA aan het goede adres. Want een ERA-makelaar biedt een aantal woningen aan met Koper Garantie Plan. Het ERA Koper Garantie Plan geeft garanties die u bij geen enkele andere vastgoedmakelaar vindt. Het garandeert dat de gewaarborgde mechanische installaties, begrepen in de koopovereenkomst, in prima staat zijn en feilloos werken. Als er later toch een technisch mankement zou zijn, dekt het ERA Koper Garantie Plan de reparatiekosten die buiten eigen verzekeringen vallen. En dit tot 16 maanden nadat de verkoopovereenkomst werd afgesloten.

Woning met een Koper Garantie Plan herkent u aan dit logo:  

Huis te koop Lokeren Sint-Niklaas Beveren Temse

Bienvenue chez ERA Wonen

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Wonen