ERA Comfort Garantie

Zorgeloos (ver)kopen

Welkom bij ERA VITA

Door ons te specialiseren in residentieel vastgoed in een geconcentreerd gebied rond Merchtem kunnen wij u het beste helpen.

Wij streven er naar om onze toekomstige opdrachtgevers zekerheid te bieden rond verkoop en verhuur zonder grote prijsdalingen of kopzorgen.

Op ons kunt u rekenen om met kennis van zaken uw doel te bereiken. Via transparantie, duidelijke communicatie en eerlijkheid.

We houden onze contacten graag persoonlijk en streven naar optimale beleving. Onze ervaring willen we graag met u delen om uw verleden om te zetten in een nieuwe toekomst. 

Vastgoed is voor ons meer dan cijfers alleen, het meeste voldoening halen we uit de tevredenheid van de mensen.  Onze reviews kan u nalezen op Google of Facebook.

Lees onze reviews en laat u overtuigen.

Wees welkom bij ERA VITA!

 

Jouw pand verkopen?

Van plan jouw huisappartementgrond, handelspand, ... te  verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor advies.

Naast een professionele waardebepaling bieden wij een uiterst performante werkmethode, tal van unieke ERA troeven en professionele foto's. Kwaliteit is onze prioriteit!

Jouw pand verhuren?

Of wil je jouw appartement of huis verhuren?  Zoeken naar een geschikte kandidaat-huurder, de opmaak van de huurovereenkomst en  regeling van de waarborg en de plaatsbeschrijving, ...

ERA VITA helpt je graag bij al jouw immo gerelateerde vragen.

ERA VITA is uw expert van de regio en is actief in en rond de volgende gemeentes: Merchtem (1785), Opwijk (1745), Buggenhout (9255), Lebbeke (9280), ...

ERA VITA biedt je als immokantoor een totaaloplossing voor al jouw vastgoedtransacties door een optimale dienstverlening en volledige transparantie. 

#Vastgoed raakt beter verkocht met een ERA makelaar

#Als het tijd is voor een nieuw verhaal

ERA VITA

Biens en vedette de ERA Vita