Nieuwbouw

Project 'Viridi'

Viridi is afgeleid van het Latijnse "viridis", wat "groen" betekent. Dat is ook meteen één van de troeven van dit bouwproject. Op een boogscheut van het Mechelse centrum wordt een braakliggend binnengebied omgetoverd tot een residentiële, groene oase. In dit wooncomplex geniet u bovendien van een ideale ligging, centraal tussen Antwerpen en Brussel en met openbaar vervoer, scholen en winkels in de directe omgeving.

Uniek in dit project zijn onze meegroei-appartementen. U koopt een appartement dat heel uw leven met uw veranderde behoeften kan meegroeien, van jong gezin tot in uw oude dagen. Zo is het appartement voorzien van domotica, verzonken douche, voorbereiding voor rolstoel, enzovoort. Mits minimale investering kan het appartement aangepast worden om de toegankelijkheid te bewaren.

Via onderstaande link kan het volledige project in detail bekijken, inclusief foto's, plannen, lastenboeken, oppervlaktes, prijzen,...:

http://nieuwbouw.era.be/results/residentie-viridi/

Project 'De Lepelaar'

De residentie is een exclusief woonproject dat wordt opgetrokken in het hartje van Mechelen. Gelegen aan de Dijle, met zicht op de oude Stad, is deze toplocatie een uitgelezen plaats voor wie luxueus, rustig en toch centraal in Mechelen wil wonen. Residentie “De Lepelaar” werd deels opgetrokken op de fundamenten van het gelijknamige gebouw uit 1519, dat meer dan 4 eeuwen de skyline van Mechelen bepaalde, maar dat op het einde van W.O. II tijdens een bombardement verwoest werd.

De promotor heeft ervoor geopteerd om deze exclusieve en historische ligging te combineren met een sterke hedendaagse architectuur, met een hoogwaardige kwalitatieve afwerking. Lucht, licht en privacy, een combinatie die perfect mogelijk werd gemaakt dankzij de keuze van de promotor voor kwalitatieve isolatiematerialen voor gevels, wanden en vloeren in functie van hun akoestische en thermische prestaties. De specifieke keuzes ter bevordering van de veiligheid en comfortalsook de zorgvuldig uitgewerkte technische installaties versterken de privacy en leefkwaliteit van de bewoners.

Het volledige nieuwbouwproject bestaat uit 4 stadswoningen, 1 handelsruimte, 7 appartementen, ondergrondse autostaanplaatsen en fietsenberging.

http://nieuwbouw.era.be/results/de-lepelaar/

Bienvenue chez ERA Vijfhoek

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Vijfhoek