Verkopen?

Verkopen met ERA Vastgoed Centrum

U verkoopt een woning of u bent op zoek naar een nieuwe thuis. Of beide. Feit is dat u later op deze beslissing terug zult kijken als een niet onbelangrijke fase in uw leven, wat de aanleiding ook moge geweest zijn.

Voor wat belangrijk is, maakt u de best mogelijke keuzes. Dat geldt ook voor de aan- of verkoop van vastgoed. Als u kiest een beroep te doen op een immobiliënmakelaar voor de verkoop van uw woning, dan wil u uiteraard waar voor uw geld. U wil iemand die uw belangen behartigt en die u vrijstelt van zorgen. Iemand die alles in het werk stelt opdat het transactieproces van uw eigendom een zo vlot en gunstig mogelijk verloop kent. Iemand die u alles uit handen neemt, zodat ú zich kunt concentreren op de ándere belangrijke dingen in uw leven. En dat is nu net onze sterkte.

ERA Vastgoed Centrum doet al het mogelijke, en soms ook het onmogelijke, voor u en uw huis, appartement, handelspand, garage, grond, nieuwbouw- of opbrengstwoning. We beloven wat we doen en we doen wat we beloven voor een succesvolle verkoop. En u krijgt het zwart op wit.

Waardebepaling

Een belangrijk moment bij het kopen of verkopen van vastgoed, is de waardebepaling. Of u nu vastgoed wilt kopen of verkopen; het is belangrijk een goede en actuele waardebepaling van een huis of pand in handen te hebben. Dan weten alle partijen precies waar ze aan toe zijn. Ook bij een nalatenschap of een bedrijfsovername spelen waardebepalingen een belangrijke rol.

Ervaring

ERA Vastgoed Centrum heeft heel wat expertise in het bepalen van de waarde van vastgoed. Die expertise komt ons iedere dag weer van pas want bij de waardebepaling of taxatie van woningen of bedrijfsvastgoed zijn veel zaken belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Wat is de staat van het onderhoud?
 • Heeft het vastgoed een gunstige ligging?
 • Wat is de omvang, de constructie en de afwerking van het pand?
 • Zijn er ontwikkelingen te verwachten in de directe omgeving?
 • Wat is het bestemmingsplan van de locatie?
 • Hoe verhouden vraag en aanbod zich op de markt?
 • Enz.

Realistisch
Al deze factoren wegen wij tegen elkaar af om tot een realistische waardebepaling te komen. Een te lage waardebepaling zal de verkoop van een pand bespoedigen, maar voor de verkoper te weinig opleveren. Een te hoge waardebepaling kan een gunstige prijs voor de verkoper betekenen, maar zal het vastgoed minder aantrekkelijk maken voor kopers.

 

Presentatie

Wanneer u uw huis te koop hebt staan, ziet u graag veel potentiële kopers. Daar kunnen wij als makelaar voor zorgen door uw huis op een aantrekkelijke manier te presenteren. Bijvoorbeeld door:

 • Professionele foto’s te maken van het huis dat u wilt verkopen
 • Van de huizen die te koop staan aantrekkelijke én informatieve raamaffiches te maken
 • De afwerking en technische aspecten
 • Overzichtelijk documentatie te bieden van de huizen die we verkopen
 • Virtuele rondleidingen te maken van woningen die te koop staan

Ook publiceert ERA Vastgoed Centrum regelmatig koophuizen in week- en maandbladen en versturen we mailings over huizen die te koop staan. Bovendien komt u als u uw huis wilt verkopen in de landelijke ERA database die landelijk duizenden mogelijke kopers via andere ERA makelaars raadplegen.

Verkopen met garantie

Bovenop krijgt de koper garantie op uw woning, garantie door een verzekeraar gewaarborgd.

Alleen ERA biedt woningen aan met Comfort Garantie: een garantie van 16 maanden op mechanische installaties zoals centrale verwarming, sanitaire voorzieningen, keukeninbouwapparatuur, enzovoort. Als ERA deze waarborg geeft, weet de koper dat de installaties tiptop in orde zijn en dat de woning meer waard is. ERA Comfort Garantie® is een unieke dienstverlening die kopers extra zekerheid en vertrouwen geeft.

Voor de betere woningen is de koper bij ERA aan het goede adres. Want een ERA-makelaar biedt woningen aan met Comfort Garantie. Uit onderzoek blijkt dat deze woningen gemiddeld 6,7% meer waard en 20% sneller verkocht zijn. De ERA Comfort Garantie geeft garanties die u bij geen enkele andere vastgoedmakelaar vindt.

ERA Koperwachtzaal

Wie is vandaag op zoek naar mijn eigendom?

U wenst te weten hoeveel mensen er geïnteresseerd kunnen zijn in uw huis, appartement, grond of handelseigendom?
Vul de gegevens in met betrekking tot uw woning en u krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers die zijn ingeschreven in het ERA zoek-opdrachtenbestand.

ERA Koperwachtzaal

Onze diensten

Een volledig overzicht van onze diensten vindt u in onze kantoorbrochure.

Onze kantoorbrochure

Bienvenue chez ERA Vastgoed Centrum

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Vastgoed Centrum