Verkozen tot Gold Member op de ERA Awards 2016

Aartselaar, januari 2017 – Op vrijdag 15 januari kwamen vanuit heel België ERA-vastgoedmakelaars en hun medewerkers samen voor het ERA Awards Event 2017. Traditiegetrouw werden de ERA Awards uitgereikt aan makelaars die zich gedurende het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties. Ook de top 10 en top 20 onder de ERA kantoren werden bekend gemaakt.


In 2016 opnieuw bekroond tot Gold Member

Op de ERA Awards ontvingen wij opnieuw een award van Gold Member! Deze Award wordt toegewezen aan de makelaars die zichzelf tot de top-10 van de best draaiende Belgische kantoren uit het ERA-netwerk mogen rekenen.

Wij, Bram Loontjens en Joke Vandenbroucke, zaakvoerders van ERA @t Home zijn terecht trots op deze plaats in de top 10: “Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenning. We laten dan ook niets aan het toeval over. Heel het team is extra gemotiveerd om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Van onze medewerkers werd tevens Jan Loontjens herkozen als lid van de Club Excellence zijnde de groep van de 25 beste commerciële medewerkers van het ganse netwerk!! Het is dankzij de inzet en het vakmanschap van het ganse team dat ERA @t Home reeds meerdere jaren tot deze top 10 behoort. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en wij zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen.

We kijken al uit naar de komende ERA Awards op 20 januari 2018!

ERA Awards 2016 - ERA @t Home Geluwe Wevelgem

Bienvenue chez ERA @t Home

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA @t Home