Syndic

Login eigenaar

Welkom op de afdeling syndic van ERA SERVIMO

Wat is een syndicus?
Een syndicus is een persoon die binnen een gebouw door de algemene vergadering van mede-eigenaars wordt aangeduid om in te staan voor het beheer van de gemeenschappelijke delen.
Hij is in feite het uitvoerend orgaan voor de vereniging van mede-eigenaars die alle wettelijk omschreven handelingen uit het Burgerlijk Wetboek art. 577-8 §4 dient uit te voeren.

De werkwijze van ERA Servimo:
Voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een gebouw wordt een team van 2 mensen aangesteld:
1) een opgeleid en ervaren syndicus die instaat voor het administratief en technisch beheer,
2) een gediplomeerd boekhouder die stipt en correct het financiële beheer opneemt.

Beide personen werken in nauw overleg met de voorzitter, de raad van beheer van het gebouw en de zaakvoerder van ERA Servimo bvba.
Bij de uitvoering van de taken wordt steeds gehandeld volgens de wetgeving mede-eigendom, de basisakte, de beslissingen van de algemene vergadering, reglement van inwendige orde.

Transparantie
Via ons login systeem kan elke eigenaar online volgende zaken raadplegen: inkomsten en uitgaven, verslagen algemene vergaderingen, basisakte, berichten van de syndicus, ...
De dubbelvoudige boekhouding wordt minstens jaarlijks voorgelegd aan de voorzitter of raad van beheer en uitvoerig behandeld op de jaarlijkse statutaire algemene vergadering.

Ervaring en know how
ERA Servimo heeft sinds 1948 een referentielijst opgebouwd van meer dan 190 gebouwen (gebouwen, groepen van gebouwen, vakantieparken, seniorie, garagecomplexen).
Met onze juridische kennis en technische expertise verdedigen wij de belangen van de gemeenschap, waarbij eerlijkheid en correctheid steeds voorop staan !
Zowel kleine als grote problemen lossen we zo snel als mogelijk terplaatse op !

Bijkomende pluspunten
- Ingeval van nood is er ook na de kantooruren een telefonische permanentiedienst ter beschikking en dit 7 dagen op 7, 24u/24.
- ERA Servimo beschikt over een eigen technische dienst die steeds paraat staat om dringende, herstellingen kwalitatief en snel in orde te brengen zoals o.a. bij schadegevallen;
- Door de nauwe samenwerking met verschilldende maatschappijen voor brand-en inboedelverzekeringen, kunnen wij sterke voorwaarden aanbieden aan scherpe tarieven.
- ERA Servimo weigert het vragen/ontvangen van aanbrengcommissies en/of verdoken commissielonen van leveranciers / aannemers.  Wij staan erop de belangen van de mede-eigendom te verdedigen en onze onafhankelijkheid ten opzichte van leveranciers te bewaren !

Het beheer van Uw eigendom ?
Interesse om het beheer van Uw gebouw toe te vertrouwen aan ERA Servimo? 
Contacteer ons voor een verblijvend gesprek en/of een offerte aan concurentiële tarieven: servimo@era.be

Frederik Luyssaert           
Zaakvoerder    

Medewerkers syndic:        
Martine Roofthoofd, Jeroen Cottry, Philippe Verbeurght, Marc Dewulf, 

Boekhouding:        
Fabienne Prozenko, Greta Lemaire, Erine D'Hellem,

Technische dienst:
Petro Wouters

 

 

Bienvenue chez ERA Servimo

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Servimo