Bienvenue chez ERA Peeters & Verboven

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Waarom kiezen voor ERA Peeters & Verboven?

ERA Peeters & Verboven

WELKOM BIJ ERA PEETERS & VERBOVEN !

Ons kantoor heeft een stevige traditie als Landmeters-, Expertise-, en Vastgoedkantoor.

ERA Peeters & Verboven is een van de grootste immokantoren op de residentiële vastgoedmarkt in regio Mechelen en Keerbergen en rekent tevens op erkende vastgoedmakelaars. Op basis van onze jarenlange ervaring, weten wij u de juiste marktwaarde te bieden voor uw goed. Zo verzekeren wij u een snelle verkoop aan de juiste prijs.  Ons team biedt overigens een volledige oplossing. 

Ons kantoor is bekend omwille van zijn jarenlange stedenbouwkundige en juridische expertise, als een van de oudste landmeterskantoren van ons land met liefst 150 jaar zorgvuldig opgebouwde archieven, relaties en ervaringen.

Sinds 2000 is ERA Peeters & Verboven aangesloten bij ERA, een erkend samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars.  Met wereldwijd ca. 2600 onafhankelijke en zelfstandige kantoren in 48 landen, waaronder 1000 kantoren in Europese landen is ERA het sterkste Europese netwerk van vastgoedmakelaars. De ERA producten en diensten geven u extra service, zekerheid en garanties bij de aankoop of verkoop van uw eigendom.

Hierdoor kan ons kantoor de klanten alle voordelen van een grote onderneming bieden én die uitgebreide service blijven combineren met de individuele benadering waarvoor ERA Peeters & Verboven gerenommeerd is.

Al enkele jaren op rij werd ons kantoor bekroond als ERA Gold Member. Dit certificaat wordt toegewezen aan de makelaars die zichzelf tot de top-10 van de best draaiende Belgische kantoren uit het ERA-netwerk mogen rekenen.

Stefan Verboven (Erkend Vastgoedmakelaar BIV nr 501.657), opvolger Van Roland Peeters en zijn team zijn als geen ander thuis in de regionale vastgoedmarkt, bemiddelen bij de onderhandelingen en staan hun klanten met raad en daad bij tijdens de afhandeling van contracten en afwikkeling van de administratieve rompslomp.

Wenst u een perceel te laten opmeten of verkavelen, dan kan u terecht bij Bruno Mertens (Erkend Landmeter-Expert LAN 071302) mede-zaakvoerder en verantwoordelijke van het landmeterskantoor www.landmeterattopo.be.

Als één kantoor met 2 locaties is ERA Peeters & Verboven een koploper in de makelaardij en landmeterij en op het gebied van dienstverlening toonaangevend in de sector!

Biens en vedette de ERA Peeters & Verboven