ERA Open Huizen Dag

Een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers

De ERA Open Huizen Dag die ERA meerdere malen per jaar in het hele land organiseert, is een vaste waarde in het immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. 


Tot in de puntjes georganiseerd

Een degelijke voorbereiding is het halve werk. De evenementen zijn dan ook het resultaat van een hechte, professionele samenwerking tussen alle ERA makelaars. Bovendien zet ERA voor elke ERA Open Huizen Dag een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten en websiteberichten worden aangevuld met onder meer regionale mailings en folders. Op de dag zelf kijken bezoekers vervolgens een warm onthaal en een deskundige rondleiding.

  Laten kijken doet verkopen

  Voor de verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar naar de woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de ERA Open Huizen Dag een koper. 


  Zelf kijken doet kopen

  Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen.


   

  Dit jaar vinden onze ERA Open Huizen Dagen plaats op

  • Zaterdag 7 maart 2020
  • Zaterdag 6 juni 2020
  • Zaterdag 12 september 2020
  • Zaterdag 5 december 2020

  Contacteer ons gerust indien je jouw woning wenst te verkopen tijdens de ERA Open Huizen Dag. Wij lichten graag vrijblijvend de werkwijze van ons kantoor toe, we voeren een waardebepaling uit en zoeken een geschikt moment uit om jouw woning op de ERA Open Huizen Dag open te stellen voor potentiële kopers. 

  Gebruik als kandidaat-koper deze zaterdagen om alle huizen te bezoeken die jouw interesse opwekken! Kom gerust vrijblijvend en zonder afspraak langs in meerdere panden op zoek naar jouw nieuwe thuis. Kijk in ons aanbod om de juiste bezoekuren van de deelnemende panden te weten te komen. (je ziet de uren verschijnen wanneer er binnenkort een ERA Open Huizen Dag zal plaatsvinden.)


  Wil je graag meedoen met de ERA Open Huizen Dag? 
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op

  Biens en vedette de ERA Wonen