Nieuwbouw projecten

Eerste bewoning? Investeren of beleggen? Volledig naar smaak?

Vindt u zich terug in deze termen? Dan bent u ook bij ons aan het goede adres! Ons immokantoor is thuis in de nieuwbouwwereld en dus helpen we u graag verder bij de aankoop (of verkoop) van uw nieuwbouwproject.  Hierbij een overzicht van onze lopende projecten:

FRANSE BOS

Het project Franse Bos in Genk is met zijn unieke bouwvorm en inplanting bijzonder vernieuwend.
De afzonderlijke wooneenheden met lage bouwvolumes bieden u als eigenaar van een appartement veel openheid en dus een heel ruimtelijk gevoel. De bruto woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 73 tot 108m² en de terrassen van 12 m² tot 74 m². Het ontwerp van het project Franse Bos is van de hand van het gerenommeerde architectenbureau Drieskens & Dubois.

DE 2 HEEREN

Dit nieuwbouwproject is gelegen aan de Braambesstraat en de Bosbesstraat, in het groene hart van het schitterende stadsdeel "De Bret", achter het Lyceum en nabij het sportcentrum in Genk.

In deze bosrijke omgeving zijn voor u 2 appartementencomplexen ontwikkeld met ieder 20 luxe en energiezuinige appartementen op slechts 2 kilometer van het centrum van Genk.

WISSEVELD

Het kleinschalige complex “WISSEVELD” in Hasselt bestaat uit 3 clusters van totaal 16 Patio-woningen, elk met 3 verdiepingen en ruime terrassen of privétuin. In de vierde cluster met 4 etages bevinden zich een zevental appartementen.  De voor- of straatzijde van het project ligt aan een rustig stukje van het Juniperusplein. Straatnamen met een typisch Hasselts tintje. De achterzijde van residentie Wisseveld is zongericht en biedt een zicht op het park met een vijver. De zuidelijk geörienteerde terrassen en knusse achtertuintjes grenzen aan deze groene omgeving, voorzien van wandelpaden en zitbanken.

Bienvenue chez ERA Maximmo

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Maximmo