ERA-vekoopstroeven

1. Begeleiding bij het zoeken en kopen van een woning

Wij bij ERA Maximmo begeleiden klanten die geïnteresseerd zijn in de aankoop van een huis of appartemen gelegen te Genk, As, Zutendaal, Diepenbeek, Maasmechelen, lanaken van begin tot einde. Zo kan iedereen steeds bij ons kantoor terecht voor meer informatie over een pand die ze op het internet, in de krant of in de straat te koop hebben zien staan. 

ERA Koper-wachtzaal

Indien gewenst maken we een zoekopdracht aan voor de kandidaat-kopers. Dit houdt in dat we ingeven of ze een appartement of huis willen kopen, voor welke prijsklasse, in welke regio,... Wanneer we een nieuw pand in ons aanbod binnen krijgen, die aan deze eisen voldoet, krijgt deze kandidaat als eerste een mailtje met de melding dat we een pand hebben die interessant kan zijn. Dit betekent dat ze al op de hoogte zijn van deze woning of appartement, voordat het op de immosites gepubliceerd wordt! Op deze manier hebben we bijna 20 000 kandidaat-kopers in onze ERA-koperwachtzaal. 

 

2. De verkoop van uw woning

Laat u als verkoper overtuigen door de kwalitatieve service die u van onze makelaars kan verwachten. Eerst een vooral luisteren wij naar de behoeften die u heeft als verkoper. We zorgen ervoor dat alle juiste verkoopsdocumenten in orde worden gebracht. Eenmaal dat geregeld is maken wij uitgebreid publiciteit voor uw woning. U hoeft zelfs niet aanwezig te zijn de huisbezoeken. Daar zorgt ERA Maximmo voor! Daarnaast kan u genieten van de troeven waarover ons immokantoor beschikt om uw woning zo snel mogelijk bij de juiste koper te krijgen. Troeven zoals:

 • Klantvriendelijke voorwaarden: uw tevredenheid staat centraal
 • Heldere serviceverplichtingen: open communicatie over wat wij voor u doen
 • Efficiënte marketingtools: het is onze missie om uw woning in het vizier van potentiële kopers te krijgen
 • Gedetailleerde verkoopverslagen: transparantie bij de verkoop is cruciaal

 

3. ERA Open Huizen Dag

ERA Becue doet steeds mee het de ERA Open Huizen Dag, die 3 keer per jaar over het ganse land georganiseerd wordt. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. Doordat we met het ganse Belgische netwerk samenwerkt om deze opendeur te laten slagen is het een heus nationaal event en kan een kandidaat-koper er niet naast kijken. De slaagkansen van deze Open Huizen Dagen liggen veel hoger dan een opendeurdag van een locale makelaar. 

Onze volgende ERA Open Huizen Dag gaat door op zaterdag 7 oktober 2017. Zet het alvast in je agenda, want je bent meer dan welkom!

 

Tot in de puntjes georganiseerd

ERA zet alles op alles om van de Open Huizen Dagen een succes te maken.

 • Een degelijke voorbereiding is het halve werk. De evenementen zijn dan ook het resultaat van een hechte, professionele samenwerking tussen alle ERA-makelaars.
 • Vóór elke ERA Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten en websiteberichten worden aangevuld met o.m. regionale mailings, advertenties, sociale media campagnes en folders. 
 • Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding.

Laten kijken doet verkopen

Voor u als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper.

Zelf kijken doet kopen 

Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen.

 

4. ERA Virtual Tour 

Deze 360° tour van uw woning is een fantastische tool. Het laat kandidaat-kopers toe vanuit hun eigen thuis úw huis virtueel te bezoeken. Het verhoogt dus uw kansen op een vlotte én goede verkoop:

 • In de uitgebreide fotogalerij krijgen ze een eerste indruk van de inrichting en sfeer van uw woning.
 • Een plattegrond van elke verdieping geeft een realistisch beeld van het volume en de positie van de kamers.
 • Panoramische filmpjes van de tuin en de verschillende ruimtes brengen hen binnen in de virtuele wereld van uw woning. Bijna echt, en zeer overtuigend.

De Virtual Tour maakt uw bezoekers interessanter

 • U ontvangt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in uw woning. Ze komen namelijk goed voorbereid aanbellen én dus bespaart u tijd en moeite.
 • Meer kandidaat-kopers kunnen uw woning ontdekken en herbekijken op het moment en het ritme dat zij verkiezen.
 • Meer efficiëntie en meer comfort voor koper en verkoper. De Virtual Tour is een reële verkoopstroef.

Bienvenue chez ERA Maximmo

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Maximmo