Onze nieuwbouwprojecten

Op zoek naar een nieuwbouwwoning of -appartement in regio Tielt of Deinze? Bekijk hieronder welke nieuwbouwwoningen wij in de omgeving te koop hebben.

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het kopen van een nieuwbouwwoning of appartement. De woning is aangepast aan de recentste energienormen en hoe sneller u bij het bouwproces betrokken bent, hoe meer u de woning volledig naar uw smaak en levensstijl kunt inrichten. Investeren in nieuwbouw is natuurlijk ook altijd een slimme keuze.


 

Residentie De Roote - Immo ERA Lafaut Tielt en Deinze

Nieuwbouwappartementen te koop in Wielsbeke: Residentie De Roote


Residentie De Roote is te vinden op de Rijksweg in Wielsbeke. Het nieuwbouwproject bestaat uit drie lagen en zal bestaan uit 16 appartementen met bijhorende garages. De appartementen hebben elk 2 of 3 slaapkamers die achteraan uitgeven op een terras. De afwerking van de keuken, badkamer, vloeren, faiences en binnendeuren kan nog volledig zelf gekozen worden bij de aangestelde leveranciers. We geven u graag een virtuele rondleiding in het modelappartement.

*OPENDEURDAG ter plaatse, van 24/03 van 14u - 16u*

Het project is momenteel is de afwerkingsfase. Vragen over beschikbaarheid of prijzen? Neem gerust contact met Lorenz op.

Bekijk meer

Woonerf den Driehoek - Immo ERA Lafaut in Tielt en Deinze

Appartementen te koop in Oostrozebeke: Woonerf den Driehoek


In het centrum van Oostrozebeke vindt u het moderne nieuwbouwproject Woonerf den Driehoek. In een groene omgeving worden 20 energiezuinige appartementen gebouwd die variëren van 1, 2 tot 3 slaapkamers. Er zijn 29 parkeerplaatsen voorzien in de ondergrondse parking met automatische garagepoort.

  • Strakke en moderne uitstraling
  • Zuidgerichte terrassen
  • Kwaliteitsvolle en luxueuze afwerking met duurzame materialen

De appartementen worden in verschillende fases afgewerkt.

*OPENDEURDAG ter plaatse, van 24/03 van 14u - 17u*

Op onze nieuwbouwsite vindt u meer info over fase 1 & 2 en fase 3 & 4 of contacteer ons.

Residentie Valcke - Immo ERA Lafaut Deinze en Tielt

Energiezuinige appartementen te koop in Tielt: Residentie Valcke


Op de hoek van de Pieter Simonsstraat en de Stationsbermin Tielt ligt Residentie Valcke. Het project bestaat uit 25 appartementen met 25 ondergrondse parkeerplaatsen. De ruimtes beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers. Het gebouw wordt opgetrokken in hedendaagse architectuur en de appartementen worden met duurzame materialen afgewerkt. De indeling en de afwerking zijn nog volledig zelf te kiezen.

*INFOMOMENT op ons kantoor in Tielt, van 24/03 van 14u - 16u*

Bekijk meer of contacteer ons.

 

Bienvenue chez ERA Lafaut

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Lafaut