Bienvenue chez ERA Lafaut

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

ERA Lafaut

ERA Lafaut heet u welkom in ons vastgoedkantoor te Tielt. We staan u bij in de verkoop of verhuur van uw woning of ander onroerend goed. Onze gedrevenheid zorgt voor resultaten. Wij dragen vertrouwen en professionaliteit hoog in het vaandel. Door voortdurende bijscholing blijven we op de hoogte van de constante veranderingen in het vastgoed. Als erkend vastgoedmakelaar helpen wij u van begin tot einde bij de desbetreffende transactie. Immobiliën is voor ons een passie een daarom volgen we constant de evolutie van de vastgoedmarkt en woningprijzen op. Wij, Isabel Lafaut, Delphine Lafaut en Mathieu De Ketelaere, staan u met plezier en enthousiasme bij zonder enige verplichting.

Isabel Lafaut, zaakvoerder van ons kantoor, verzorgt het commerciële luik. Zij staat in voor het opmaken van een realistische waardebepaling van uw vastgoed. Dit samen met de klant. 

Vervolgens hebben we Delphine Lafaut, zij staat in voor het administratieve gedeelte en zorgt ervoor dat alle dossiers volledig zijn. Verhuur en verkoop behoren ook tot haar takenpakket.

Tot slot hebben we Mathieu De Ketelaere, hij is onze commerciële medewerker die u bijstaat bij de verkoop van uw vastgoed.  

Samen helpen wij u van begin tot eind om het gewenste resultaat te bereiken.

Ons team - ERA Lafaut

Zorgeloos verkopen!

Service is voor ERA geen halfzachte belofte, maar een spijkerharde garantie. Ze staat duidelijk omschreven in de 10 punten van de ERA Serviceverplichting. Als u uw onroerend goed door ons laat verkopen, dan houden wij ons aan deze 10 verbintenissen. Is dat niet het geval, dan zegt u gewoon onze verkoopopdracht op, zonder verbrekingsvergoeding.

Onze verhuiswagen!

Maak kennis met onze verhuiswagen en wat u moet doen om deze te reserveren.

Biens en vedette de ERA Lafaut

€ 205 000
Halfopen woning op 325 m² met 3 slaapkamers en garage.
Dorpsplein 7 8851 Koolskamp (Ardooie)
1
284 m²
3
Maison unifamiliale
Sur demande
Bouwgrond en landbouwgrond op 17.125 m² in Pittem.
Turkeijensteenweg 32 8740 Pittem
Terrain à bâtir,
Terrain agricole
€ 274 500
8 nieuwbouwappartement op het Schouwburgplein in Kortrijk!
Schouwburgplein NB 7 8500 Kortrijk
1
79 m²
1
Appartement