Waarom ERA Driegelinck?

Niet zomaar een makelaar!

Het vervullen van uw woonwensen is de missie van iedere ERA-makelaar. Om uw droomhuis te kunnen kopen moet u vaak eerst uw huidige woning verkopen. Een huis verkopen is een spannend proces waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken.

Dankzij het unieke ERA marktbewerkingplan zijn wij in staat uw woning te verkopen tegen een optimale verkoopprijs. Als ERA makelaar beschikken wij namelijk over een aantal unieke marketinginstrumenten, zoals het ERA Doorverwijzingssysteem, het opvallende ERA-tuinbord, de magics die u ongetwijfeld al eens in de bus hebt ontvangen, de ERA Koperwachtzaal, de Vergelijkende Marktanalyse en de Open Huizen Dag. Stuk voor stuk instrumenten die er toe bijdragen dat uw verkoopopdracht deskundig en met veel gevoel voor service wordt uitgevoerd. In nauw overleg met u stellen wij een voor u optimaal verkoopplan samen.

Naast de verkoop of aankoop van een woning kunt u bij ons ook terecht voor verhuur of huur, schattingen en vooral deskundig advies.
Bij ons draait het om u! En om een optimaal verkoopresultaat. U zoekt een oplossing voor uw woon-/verhuiswensen. Wij zorgen met een goed plan en een goede aanpak dat uw woning zo snel mogelijk verkocht wordt tegen de beste voorwaarden. Dit is in uw belang en dat doet u samen met ERA Driegelinck én met alle makelaars uit ons ERA-netwerk. Wij bieden u onze expertise van jarenlange ervaring met het verkopen van woningen. U krijgt een verkoopplan op maat van uw woning want geen verkoop is dezelfde en iedere woning heeft zijn eigen doelgroep met zijn specifieke kenmerken. 

Ons kantoor is gevestigd in Izegem. Het is dan ook vezelfsprekend dat wij verkopen/verhuren in Izegem, Roeselare, Ardooie, Ingelmunster, Meulebeke, Lendelede en omstreken. 

ERA Driegelinck is een "groeiend" kantoor gelegen in een stad met een gevarieerd woningaanbod, veel accommodaties en een uitstekende bereikbaarheid. Kies uit dit prachtige aanbod of laat u adviseren...

Schakel niet zomaar een makelaar in, schakel ERA Driegelinck in! 
 

Bienvenue chez ERA Immobiliën Driegelinck

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Immobiliën Driegelinck