Onze unieke ERA troeven

ERA Immobiliën Driegelinck biedt je een service die veel verder gaat dan die van de meeste andere immomakelaars. Benieuwd naar al die extra's?
Word jij onze nieuwe collega?

Vacature inkoper

ERA Comfort Garantie

Wij vieren onze 25ste verjaardag ...

... En geven 4 indrukwekkende prijzen weg!

ERA Immo Driegelinck uit Izegem

Niet zomaar een makelaar ...

Ons immokantoor is gevestigd in Izegem. Een stad met een gevarieerd woningaanbod, veel accommodaties en een uitstekende bereikbaarheid! We verkopen/verhuren in Izegem, Roeselare, Ardooie, Ingelmunster, Meulebeke, Lendelede en omstreken. Maak alvast kennis met ons team.

Dankzij het unieke ERA marktbewerkingplan zijn wij in staat uw woning te verkopen tegen een optimale verkoopprijs. Als ERA makelaar beschikken wij namelijk over een aantal unieke marketinginstrumenten, zoals onze ERA zoekopdrachten, het opvallende ERA-tuinbord, de magics die u ongetwijfeld al eens in de bus hebt ontvangen, de ERA Koperwachtzaal, de Virtual Tour en de Open Huizen Dag. Stuk voor stuk instrumenten die er toe bijdragen dat uw verkoopopdracht deskundig wordt uitgevoerd. In nauw overleg stellen wij een optimaal verkoopplan voor u samen.

Naast de verkoop of aankoop van een woning kunt u bij ons ook terecht voor verhuur of huur, schattingen en vooral deskundig advies.
Dit doet u samen met ERA Driegelinck én met alle makelaars uit ons ERA-netwerk.

Brecht, August, Fabienne & Vincent

Team ERA Driegelinck - Immokantoor ERA Immobiliën Driegelinck Izegem

Biens en vedette de ERA Immobiliën Driegelinck