Bienvenue chez ERA Immobiliën Driegelinck

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Welkom bij ERA Driegelinck

ERA Driegelinck: niet zomaar een makelaar!


Het vervullen van uw woondroom is de missie van iedere ERA-makelaar. Om uw perfecte woning te kunnen kopen, moet u vaak eerst uw huidig huis of appartement verkopen. Het is een spannend proces waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken.

Ons immokantoor is gevestigd in Izegem. Een stad met een gevarieerd woningaanbod, veel accommodaties en een uitstekende bereikbaarheid! We verkopen/verhuren in Izegem, Roeselare, Ardooie, Ingelmunster, Meulebeke, Lendelede en omstreken

Dankzij het unieke ERA marktbewerkingplan zijn wij in staat uw woning te verkopen tegen een optimale verkoopprijs. Als ERA makelaar beschikken wij namelijk over een aantal unieke marketinginstrumenten, zoals het ERA zoekopdrachten, het opvallende ERA-tuinbord, de magics die u ongetwijfeld al eens in de bus hebt ontvangen, de ERA Koperwachtzaal, de Virtual Tour en de Open Huizen Dag. Stuk voor stuk instrumenten die er toe bijdragen dat uw verkoopopdracht deskundig wordt uitgevoerd. In nauw overleg stellen wij een voor u optimaal verkoopplan samen.

Naast de verkoop of aankoop van een woning kunt u bij ons ook terecht voor verhuur of huur, schattingen en vooral deskundig advies.
Dit doet u samen met ERA Driegelinck én met alle makelaars uit ons ERA-netwerk.

 

Team ERA Driegelinck - Immokantoor ERA Immobiliën Driegelinck Izegem

Biens en vedette de ERA Immobiliën Driegelinck