Immo Toye, aangenaam.

Hallo, welkom!

Uw huis verkopen is niet evident voor u, dat hebben de jaren ervaring ons geleerd. Het is een waardevol iets, vol herinneringen en mijlpalen, en we begrijpen dat. Wij helpen u hierbij graag en doorlopen samen met u het parcours van A tot Z. Hierbij zijn we vanaf het eerste gesprek recht doorzee, transparant en eerlijk met u. Want zo bouw je immers aan een vertrouwensrelatie. We willen graag dat u zich bij ons thuis voelt, en ten allen tijde bij ons terecht kunt als u met vragen zit. 

Wilt u verkopen
Of wenst u uw pand te verhuren

Geen probleem, we helpen u in beide situaties verder!

Waarom kiezen voor Team Toye

Ons zevenkoppig team zet zich elke dag de volle 100% in om u de best mogelijke service aan te bieden. Dit resulteert er in dat we al 6x de prijs in ontvangst mochten nemen voor 'Beste kantoor van België'. Ook behoren we tot de 10 beste kantoren van het land en kregen we een klantentevredenheidscore van 9,5 op 10. 

We zijn onze klanten hier zo ontzettend dankbaar voor! Woorden zijn niet genoeg om dit te omschrijven, daarom laten we onderstaande foto maar voor ons spreken. 

Georges de Wandeleer Award

Onlangs mocht Gert Toye de Georges de Wandeleerprijs in ontvangst nemen. Deze prijs wordt uitgereikt omwille van een bijzondere verdienste voor de vastgoedmakelaardij of voor de beroepsvereniging.De prijs wordt toegekend door het directiecomité van CIB Vlaanderen.

Georges de Wandeleer werd in 1915 geboren in Antwerpen.Hij was voorzitter van CIB Nationaal en ook de eerste Vlaamse voorzitter van FIABCI. Hij overleed op 5 januari 2010 op 95-jarige leeftijd. 

Het Era Netwerk

Het ERA netwerk biedt u ook heel wat voordelen. Dit netwerk werkt optimaal wanneer de verschillende kantoren ook als teamplayers naar buiten kunnen komen, elkaar adviseren en versterken. 

Dat betekent concreet dat u ook de steun geniet van het ganse nationale netwerk van 110 kantoren, alsook het Europese.

Bienvenue chez ERA Immo Toye

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Immo Toye

€ 179 900
Nieuwbouwcomplex 'PEUTIEBOS', residentieblok A.
Aarschotsestraat 50 A1.4 1800 Peutie
1
79 m²
1
Appartement
€ 785 / mois
Gezellig appartement in centrum met garage en tuin.
Albrecht Rodenbachlaan 50 bus 1 1850 Grimbergen
1
65 m²
2
Appartement
Nouveau
€ 1 950 / mois
Bent u op zoek naar een showroom/kantoor
Kleinewinkellaan 14 1853 Strombeek-Bever
189 m²
Bureau(x)