ERA Open Huizen Dag 7 oktober 2017

5 redenen waarom nu jouw huis verkopen met ERA een goed idee is

Ben je er nog niet helemaal uit of je nu wel of niet jouw woning zou verkopen? Geen probleem. Wij zetten alle redenen om dat wél te doen even op een rijtje.

1. De lage rentevoeten

Vandaag de dag zijn de rentevoeten nog steeds relatief laag. Hierdoor kunnen kopers hun lat net iets hoger leggen en komt jouw huis nu misschien wél binnen hun bereik te liggen.

2. Het is er het juiste seizoen voor

Je tuin en/of de omgeving van jouw woning ziet er op dit moment veel mooier en groener uit dan in hartje winter. Ook valt het licht beter binnen in jouw woning. Dat maakt jouw huis des te aantrekkelijker voor foto’s die potentiële kopers zien wanneer ze snuisteren doorheen onze huizenpagina’s of langskomen voor een bezoek.

verkopen

3. De nationale publiciteitscampagne

Als uitgebreid vastgoednetwerk doorheen België, voeren we geregeld landelijke publiciteitscampagnes waarmee ons aanbod extra in de verf wordt gezet. Zo wordt er een intensieve online en offline campagne gevoerd door ERA Belgium en de individuele makelaars naar de aanloop ervan. Dit bestaande uit nationale radiospots, persberichten, blogpagina's op onze website, Facebook advertenties, regionale mailings en folders. Dit leidt uiteraard tot meer bezoekers voor jouw woning.  

4. Koperwachtzaal

Nooit eerder hebben er zo veel kopers in onze wachtzaal gezeten als vandaag. Dit wil zeggen dat ons bestand meer dan 19 000 kandidaat-kopers bevat, die we dagelijks op de hoogte houden van ons aanbod. Dit op basis van door hen aangegeven criteria zoals woonplaats, type woning, aantal slaapkamers en prijs. Zo vinden geïnteresseerden jouw pand veel sneller terug waardoor jouw woning ook sneller verkocht wordt. 

5. De ERA Open Huizen Dag

Driemaals per jaar organiseren we ERA Open Huizen Dag doorheen het nationale ERA netwerk, zo ook op zaterdag 7 oktober 2017. Deze dag is de ideale gelegenheid om uw woning in de kijker te zetten en geïnteresseerden uw woning te laten verkennen en vragen te stellen. Zo werkt ERA Belgium nauw samen met haar ERA-makelaars, waardoor kopers niet beperkt zijn tot het aanbod in één stad.

Niet alleen dat is een troef. Zo voeren wij samen ook extra landelijke én regionale publiciteitscampagnes speciaal voor dit event waarmee we het deelnemende aanbod in de verf zetten. Dit leidt uiteraard tot meer zichtbaarheid voor de panden én meer bezoekers.  En met succes overigens: de vorige edities trokken zodanig veel bezoekers aan dat dit event inmiddels is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het Belgische immobiliënlandschap. Terecht overigens, want 1 op 4 kopers vindt tijdens deze dagen een nieuwe koper.  

Een deelname aan de ERA Open Huizen Dag kost overigens niets extra, maar is één van die vele dienstverleningen die door jouw ERA-makelaar wordt aangeboden.

Neem deel aan ERA Open Huizen Dag

era open huizen dag

Bienvenue chez ERA Bossuyt

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Bossuyt