immo-puurs-bornem

Welkom bij ERA Gevana

Jouw thuis neemt een centrale plaats in jouw leven in. Bij het kopen of verkopen ervan laat je je dus niet door om het even wie begeleiden. 

Kies voor een erkend vastgoedmakelaar die Klein-Brabant door en door kent en feilloos jouw behoeften en gevoelens aanvoelt. Zoek je dat unieke pand, de best mogelijke prijs voor jouw eigendom of gewoon een lekkere kop koffie

Bij ERA Gevana ben je hiervoor aan het juiste adres. Ontdek hieronder & op Facebook wat ons als nieuwe speler op de markt tot het meest professionele immo kantoor uit de regio maakt. Welkom!

WIJ HELPEN U ZOEKEN!

UW DROOMWONING IN UW MAILBOX?

KLAAR VOOR EEN NIEUW HOOFDSTUK?

UW WONING VERKOPEN

EEN BEWEZEN SUCCESFORMULE!

ERA Open Huizen Dag

OP ZOEK NAAR UW DROOMWONING?

BEKIJK SNEL OF WIJ HET VERKOPEN

TASJE KOFFIE?

AANGENAME KENNISMAKING MET ONS TEAM

EEN GLIMLACH OP UW GEZICHT TOVEREN. DAAR DOEN WE HET VOOR.

KLANTEN AAN HET WOORD

UNIEKE GARANTIE VOOR KOPER EN VERKOPER

ERA COMFORT GARANTIE

WELKOM IN DE STREEK

Uw nieuwe thuis?

ERA Open Huizen Dag

De ERA Open Huizen Dag is een warme welkom voor duizenden kandidaat-kopers. Zo organiseert ERA meerdere malen per jaar een ERA Open Huizen Dag, een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen.

Tot in de puntjes georganiseerd

ERA zet alles op alles om van de ERA Open Huizen Dagen een succes te maken. Zo bereiden we door middel van een hechte, professionele samenwerking met de makelaars alles intensief voor - een degelijke voorbereiding is immers het halve werk.

Vóór elke ERA Open Huizen Dag zetten we bijvoorbeeld een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten, advertenties op social media en websiteberichten worden aangevuld met regionale mailings en folders. Op deze manier krijgt deze dag meer publiciteit, wat leidt tot meer opengestelde panden en meer bezoekers. Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding.

Wanneer is de volgende ERA Open Huizen Dag?

De volgende ERA Open Huizen Dag staat gepland op zaterdag 05 december 2020.

Laten kijken doet verkopen

Voor jou als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar jouw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de ERA Open Huizen Dag een koper.

Schrijf hier jouw woning in

Biens en vedette de ERA Gevana