Waarom deelnemen aan de ERA Open Huizen Dag?

Waarom is de ERA Open Huizen Dag de moeite waard? We geven jou 4 redenen!

1. Niet zomaar een ‘opendeur’

Vastgoedkantoren organiseren steeds meer openhuizendagen, maar het is ERA die als pionier het verschil blijft maken. De nauwe samenwerking met de andere ERA-makelaars zorgt ervoor dat je als koper niet beperkt bent tot het aanbod te koop in Beernem of Oostkamp. Wij garanderen je een ruim aanbod doorheen heel België.

Daarnaast voeren wij samen met alle ERA-makelaars ook een landelijke publiciteitscampagne, hierbij zetten we de deelnemende panden nog eens extra in de kijker. Dit zorgt uiteraard voor meer zichtbaarheid voor de panden én meer bezoekers. 

2. Professionele rondleiding bij elk pand

Ook tijdens ERA Open Huizen Dag leiden wij je vakkundig rond in de deelnemende panden. Je kan al jouw vragen stellen en krijgt van ons een folder mee met alle specifieke informatie van het pand. Onze professionele medewerkers staan borg voor een professionele begeleiding.

3. Het ideale moment om te verkopen

Tijdens of kort na de ERA Open Huizen Dag wordt bijna één op vier van de deelnemende panden verkocht. Ervaring leert ons dat eerder geïnteresseerde kandidaat-kopers nog een (nieuw) bod uitbrengen op huizen of appartementen die aan de ERA Open Huizen Dag deelnemen. Zij weten namelijk ook dat de Open Huizen Dag voor een toenemend aantal geïnteresseerden zorgt!

Open Huizen Dag 9 juni 2018 - immokantoor ERA Dumon Beernem en Oostkamp

4. Enkel realistische vraagprijzen

Wat ons onderscheidt van andere vastgoedkantoren is dat we samen met de verkoper de vraagprijs zeer goed overleggen. Als ERA-makelaar hebben wij daarvoor de ERA Vergelijkende Marktanalyse ter beschikking. Deze methode combineert de gegevens van notarissen en recente ERA-verkopen om jou een realistische prijs te geven.

Op deze manier zien verkopers ook in dat de beste makelaar niet noodzakelijk diegene is die de hoogste vraagprijs noteert.

Dankzij de ERA vergelijkende Marktanalyse kunnen wij u onmiddellijk een zo realistisch mogelijke prijs voorschotelen, zonder de daarbij horende onnodige lange onderhandelingen. Hierdoor staan beide partijen snel op één lijn met elkaar, wat leidt tot het sluiten van een goede overeenkomst.


Interesse om deel te nemen? 

Schrijf je dan hier in. Je kan ons natuurlijk altijd contacteren

Op zoek naar een woning?

Enkele weken voor de Open Huizen Dag zetten we alle woningen online op onze website en onze Facebookpagina. Op onze website kies je bij het aanbod allereerst de regio, daarna vink je het vakje naast ‘Open Huizen Dag’ aan. Op deze manier krijg je onmiddellijk een duidelijk overzicht van de deelnemende panden in de regio van jouw keuze. Klik je op een pand dat je interesseert, dan krijg je de bezoekuren te zien. Op die manier plan je vooraf alle bezoeken in zonder tijdsverlies!

Bienvenue chez ERA Dumon

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de ERA Dumon