Welkom bij ERA De Piramide!

 

Plaatsbezoek gepland? Geen probleem!

Deze video legt je op een heldere manier uit hoe plaatsbezoeken op een veilige manier kunnen verlopen met inachtneming van de social distance- maatregelen!

https://www.youtube.com/watch?v=uDcRXZi29d4

 

 

Wanneer u koopt, huurt of vastgoed verkoopt of verhuurt, dan wilt u zekerheden. De zekerheid dat uw vastgoedmakelaar te vertrouwen is.
De zekerheid dat het om een goede prijs gaat. De zekerheid dat een verkoop, aankoop of huur zonder problemen verloopt.
Voor transparantie, vertrouwen en zekerheid kan u terecht bij het team van ERA De Piramide.

U kunt op ons rekenen bij elke stap die u zet in de richting van uw nieuw verhaal. Ons team van vastgoedmakelaars en vastgoedconsulenten staat met raad en daad klaar om u te helpen.
Bij ons verkoopt of verhuurt u met een tevreden gevoel en weet u exact welke stappen wij ondernemen betreffende uw woning. 

De zaakvoerder, Rudi De Winter, richtte in 1987 het landmeterbureau Intertopo op. In 1997 vestigde De Piramide zich als een nieuw vastgoedkantoor in Diest. Om zijn klanten nog beter van dienst te zijn, sloot De Piramide in 2003 bij het ERA netwerk aan. De bijhorende stedenbouwkundige en juridische expertise leveren het kantoor een fameuze technische bagage op, een meerwaarde die ook in de vastgoedactiviteiten zichtbaar is.

Aarzel niet om ons te contacteren voor vrijblijvend vastgoedadvies, wij helpen u graag!

Biens en vedette de ERA De Piramide