Open Huizen Dag

Een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers.

De ERA Open Huizen Dag wordt 3 maal per jaar georganiseerd. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit het aanbod. Als koper kan u zo alle huizen die uw interesse opwekken vrijblijvend en zonder afspraak bezoeken. Wanneer er een ERA OHD dichterbij komt, worden de juiste bezoekuren per pand gepubliceerd. Als verkoper van een pand, verzekeren we u dat wij in de periode voor de Open Huizen Dag een opvallende reclamecampagne lanceren waarvan elke deelnemende woning mee geniet. De OHD verlaagt de drempel om kopers over de vloer te krijgen en biedt een serieuze kans op resultaat. Een kwart van de woningen vond tijdens vorige Open Huizen Dagen een nieuwe eigenaar.

Op zaterdag 3 maart 2018 organiseerden we opnieuw een ERA Open Huizen Dag waarop maar liefst 24 woningen konnen bezocht worden! 

Ook in 2018 zijn er weer drie openhuizendagen. Tijdens deze dag stellen we huizen en appartementen open zodat u ze vrijblijvend (en zonder afpraak) kunt bezoeken. Kom gewoon langs op de vermelde uren en bezoek de woningen van uw voorkeur met begeleiding van onze erkende makelaars. 

Bienvenue chez ERA De Piramide

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA De Piramide