ERA Awards

ERA Becue viel in de prijzen op de ERA Awards 2016!

Op vrijdag 20 januari was het weer le moment suprême voor alle Era kantoren van België: de ERA Awards werden uitgereikt! Jaarlijks komen alle 105 Belgische ERA-immokantoren samen om in spanning af te wachten of ze dit jaar een award in de wacht kunnen slepen. Ook wij van ERA Becue waren erbij en hadden de stille hoop om net als vorig jaar met veel prijzen naar huis te mogen gaan. En ja hoor! We mogen trots zijn, want door ons harde werk was het resultaat ernaar. We mochten maar liefst 9 ERA awards (!) in de wacht slepen, waardoor we met een enorme fierheid en gelukzalig gevoel mogen zeggen dat we het beste team van België hebben. Een overzicht van de winnaars uit ons team:

winnaars ERA Awards

Hierbij geven wij u een overzicht van de 9 ERA Awards die we op onze kast mogen zetten:

- Top 10 - Gold member 2017 - 3e plaats 
- Team Player 2016: Johan Becue
- Meeste Zoek Opdrachten 2016: Kristof Slabinck 
- Nummer 1 Agent van België: Andres Denutte
- Top 25 Agenten van België: ‘Club Excellence’ 

  •     Julie Becue
  •     Jolien Missiaen
  •     Thomas Gaeremynck
  •     Norman Velghe
  •     Andres Denutte (de nr. 1)

We hebben alle winnaars gevraagd naar een reactie op hun overwinning en gepolst hoe ze deze prijs in de wacht konden slepen:

Johan - Zaakvoerder

ERA Award voor Grootste Team Player

"Het is niet omdat ik het voor de 7e keer de award van teamplayer gewonnen heb dat ik het niet minder apprecieer. In tegendeel het is voor mij nog steeds één van de belangrijkste awards, omdat het gebaseerd is op de stemming van de collega’s. We zijn met 105 immokantoren en als ik eruit kom als teamplayer ben ik daar erg trots op, want ik zet me steeds in om het collectieve van het netwerk te steunen in alle opzichten. Ook voor 2017 ambieer ik een 8ste keer de award te bemachtigen!

Verder zijn we uiteraard uiterst trots dat we het 3e grootste immokantoor zijn in het Belgisch ERA netwerk. We hebben een goed team, dat hard werkt en waarin er een goede teamspirit is. Dit zorgt ervoor dat we steeds tot het uiterste gaan voor elk dossier. Enkel op deze manier kunnen we een elke jaar blijven groeien."  

Johan Becue ERA Team Player 2016
Kristof Slabinck ERA award Meeste zoekopdrachten

Kristof - Sales manager

ERA Award voor de Meeste Zoekopdrachten

"ERA Award voor de Meeste Zoekopdrachten, betekent voor mij de 6de keer op rij een bevestiging dat wij met ons volledig team, alles in het werk stellen om een zo goed mogelijke service te bieden aan onze klanten.  En klanten zijn in dit geval zowel de kandidaat-kopers, die blij zijn dat zij per e-mail op de hoogte worden gebracht zodra wij een nieuw huis of appartement in ons aanbod te koop hebben.  Maar klanten in dit geval zijn ook onze eigenaars-verkopers, die hierdoor veel sneller tot een verkoopresultaat komen.  Soms verkopen wij binnen de 7 dagen, gewoon al omdat wij 1.238 kandidaat-kopers hebben klaarzitten in onze database.  Het verzamelen van die kandidaat-kopers, het noteren van hun wensen en dromen, het periodiek onderzoeken of ze nog altijd op zoek zijn, het toesturen van allerlei aanbiedingen, enz.. is een heel tijdrovend werk.  Maar het is een werk dat wij als team elke dag opnieuw met plezier doen.  Vandaar dat deze ERA Award, dewelke wij al een 6de keer ontvangen, een bekroning is van al het werk van ons volledig team.  En wij doen het graag, heel graag."

Andres – Zelfstandig agent

ERA Award voor Nummer 1 Verkoper van België

"Voor mij is het een grote erkenning ik de award van nummer 1 verkoper van België en de award van Club Excellence (top 25) in ontvangst mag nemen voor een jaar hard werken. Natuurlijk zal ik hier mijn verkooptrucs niet uit de doeken doen, maar ik kan de basis ervan kort samenvatten. Ik leg de lat, in alles wat ik doe of onderneem, zeer hoog en dit heeft in 2016 zijn vruchten afgeworpen. Ik ben enorm gedreven en wens elk dossier van A tot Z tot een goed einde te brengen met tevreden klanten.

Ik werk nu al 3,5 jaar bij ERA Becue en heb in mijn 1e jaar stage enorm veel kunnen bijleren. Op een korte termijn heb ik veel ervaring kunnen opbouwen in ons immokantoor. Dit gepaard met mijn grote inzet en gedrevenheid hebben mij tot deze prijzen gebracht. Bij het finaliseren van elk dossier hecht ik veel belang aan de klantentevredenheid wat ook belangrijk is bij het winnen van deze prijzen."

Andres ERA Award Nummer 1 Verkoper
Julie en Jolien ERA Award Top 25 Agenten in België

Jolien – Zelfstandig agent

ERA Award voor Top 25 Agenten in België

"Vorig jaar was het de eerste keer dat ik de award van Club Excellence gewonnen had. Toen was ik volslagen verrast.  Ik had dat jaar hard gewerkt maar ik had nooit durven hopen om bij de 25 beste ERA makelaars van België te horen. De namen werden afgeroepen en plots riepen ze; “ Jolien Missiaen”. Ik was van het een op het ander moment bloednerveus geworden. Mijn hart bontste in mijn keel en begeleid door een luid applaus van mijn collega’s kon ik voor het eerst het podium opgaan om mijn trofee vast te houden.

Dit jaar wist ik dat ik ook hard gewerkt had, maar ik had slechts een stille hoop om er weer bij horen… Als je hem het ene jaar wint, verwacht iedereen dat je er dit jaar weer bij bent, maar ik was er helemaal niet zo zeker van. Mijn collega ERA verkopers hadden het namelijk ook heel goed gedaan. Als ze weer mijn naam afriepen viel er direct een grote druk van mijn schouders! OEF ... ik ben er weer bij!”

Ook dit jaar zal ik even hard mijn best doen als de voorbije 2 jaren, om mijn klanten -zowel kopers, als verkopers- tevreden te stellen en veel verkopen te realiseren. In mijn manier van werken stel ik steeds de tevredenheid van beide partijen voorop, want enkel op deze manier kan je op lange termijn goede resultaten behalen."

Julie – Zelfstandig agent

ERA Award voor Top 25 Agenten in België

"Toen alle namen werden afgeroepen om op het podium te komen was ik in spanning mee aan het wachten met Jolien die een beetje nerveus aan het afwachten was. Ik ging er eigenlijk van uit dat ik er dit jaar niet bij zou zijn gezien ik twee maand en een half afwezig ben geweest door het verwelkomen van ons dochtertje op deze wereld. Ik was dus heel blij en overdonderd als ik mijn naam hoorde. Ook Jolien, Thomas, Norman en Andres vielen in de prijzen. Het was voor mij een persoonlijke, maar zeker een team overwinning, om zeer trots op te zijn.

 Ik denk dat de sterkte van ons team ligt in het feit dat iedereen zijn job zeer graag doet. Dit zie je bijvoorbeeld wanneer er een avondfeest is, er niemand de zaterdag morgen tegenop ziet om een opendeurdag te houden. Iets wat toch meer schering dan inslag is.

De teamgeest in ons volledige team zit super goed en dit maakt ook dat je durft te leunen op elkaar, wat maakt dat we samen rapper vooruit gaan. Deze prijs motiveert ons zeker om er dit jaar terug volledig voor te gaan!"


Thomas – Zelfstandig agent

ERA Award voor Top 25 Agenten in België

"Ondertussen werk ik reeds een zestal jaar bij Era Becue als inkoper – verkoper.

2013 was het eerste jaar dat van ERA België uit een award gegeven werd aan de medewerkers. Ik ben er sindsdien altijd bij geweest. Natuurlijk is het een spannend moment om je naam al dan niet te horen vallen. Je hoopt toch altijd dat het vele werk tijdens het jaar loont en is het een opluchting om er dan ook effectief bij te zitten. Ieder jaar nieuwe en hogere doelen vooropstellen is een manier om jezelf te ‘pushen’ tot een goed resultaat. Echter mag je zeker ook de menselijke factor niet uit het oog verliezen. Het beste gevoel dat ik krijg tijdens een verkoopproces is om een oprechte ‘Dank je wel’ te horen van koper en verkoper wanneer alles ondertekend is."


Norman – Zelfstandig agent

ERA Award voor Top 25 Agenten in België

"Ik was vorige jaar totaal geschrokken van mijn nominatie en had dit helemaal niet verwacht. Bij de top 25 behoren is en blijft een hele eer, dit wil je natuurlijk behouden tot zelfs verbeteren. Maar hoe zorg ik er voor dat ik er volgend jaar terug bij zit? Ik heb me dit jaar proberen te onderscheiden in transparantie. Mijn eigenaar moet duidelijk weten waar ik mee bezig ben, mijn kandidaat koper moet correcte informatie krijgen. Kortom een mix van persoonlijk contact, opvolging en dossierkennis is een must.

groep artsen praktijk: gezien mijn collega het goed doen, groei ik mee… Samen zorgen we voor een sterk kantoor!"


Ga terug naar de homepagina

top 25 verkopers

Bienvenue chez ERA Becue

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Becue