BQ Agenda

Als dynamisch vastgoedkantoor doen we veel meer dan de klassieke publicaties op de immosites. Naast de publicaties in de toonaangevende week- en maandbladen, onze Facebookpagina, mailings en tal van andere zaken, organiseren we events. Wekelijks staan er activiteiten in onze agenda gepland met als doel de verkoop te stimuleren. Dit kan een opendeurdag zijn, een lanceermoment, een ERA Open Huizen Dag, een informatieavond, en zo voort. 

Hieronder vind je steeds een up-to-date overzicht van de geplande activiteiten. 

4/05 tussen 18u en 20u - Info avond Residentie Socrates

Binnenkort begint, in de Leopoldstraat te Avelgem, de bouw van een nieuw appartementsgebouw; Residentie Socrates. Voor dit project organiseren we een info avond voor alle geïnteresseerden! Gelieve u op voorhand in te schrijven per mail. klik hier. 

Residentieel wonen in één van de mooiste straten van Avelgem op een boogscheut van het centrum? Het kan! Kwalitatieve appartementen met allen aangename zuid-gerichte terrassen, gelegen op een steenworp van het centrum. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 88m² tot 136m², kortom voor elk wat wils. TOP appartementen op TOP locatie!!

Meer informatie klik hier. 

appartement te koop Avelgem

6/05 tussen 10u en 14u - Lancering modelappartement K Tower

Binnenkort zal de hoogste toren van de stad zijn modelappartement hebben! Als u dit appartement wilt komen bezichtigen op het lanceermoment dient u zich enkel per mail in te schrijven. klik hier. 

PANORAMISCH WONEN IN KORTRIJK Stel u voor: comfortabel wonen in een toren langs de Leie in een stad waar amper hoogbouw aanwezig is. Het uitzicht is fenomenaal. Een schilderij van een rivier die zich door een stad kronkelt. De nieuwe K-Tower wordt immers haaks op de Leie gebouwd, zodat de brede zijden uitkijken over de loop van de rivier met haar prachtig vernieuwde boorden, bijbehorende bruggen en de wijde omgeving rond de stad. U zal als bewoner optimaal van dit uitzonderlijk panorama kunnen genieten. Ook het historisch centrum van Kortrijk is nooit veraf, een sfeervol stadszicht waar hier en daar een ranke kerktoren uitsteekt. 

Voor meer informatie, klik hier. 

appartement te koop Kortrijk

20/05 tussen 14u en 16u - Opendeur in een ruim en lichtrijk duplex appartement te Heule

Zaterdag namiddag, tussen 14u en 16u, openen we de deuren van het nieuwbouw appartement in de Sint-Katharinastraat 142 bus 0022 te Heule. 
Het appartement kan nog volledig worden afgewerkt zoals u het wil. Het bevat 2 bijzonder aangename terrassen, één ervan biedt zicht naar het centrum, het andere naar de tuin achteraan het gebouw. Het gelijkvloers bevat een ruime leefruimte met zowel voor- en achteraan raampartijen. De keuken is iets wat afgezonderd maar heeft toch een open gevoel (handige berging naast de keuken). Verder zijn er 2 slaapkamers en een centrale badkamer. Op het verdiep kan je een bijzondere kamer terugvinden en een tussenruimte. Deze kan ideaal dienst doen als bureauruimte.
Dit nieuwbouw appartement (duplex) bevat grote ruimtes met een enorme lichtinval, die nog volledig volgens de wensen van de koper kunnen worden ingericht. Vanuit dit appartement met centrum ligging is alles dicht bij de deur en vlot bereikbaar! 

Voor meer informatie, klik hier. 

Appartement Heule

Twee-wekelijks op zaterdag tussen 10u en 12u - Opendeur in het modelappartement van de Molenkant te Harelbeke.

Om de twee weken openen we de deuren van het modelappartement. Voor de komende weken is dit op 18/02, 4/03, 18/03, 1/04, 15/04 en 29/04. Iedereen is welkom, zelfs zonder afspraak. De ingang vind je in de Stedestraat te Harelbeke, waar je de pijlen volgt tot aan de inkom. 

De site is gelegen op een rustige ligging met een uniek spectaculair panorama op de Leie of op een volledig nieuw ingericht groen park. Het wordt een beleving waarbij wonen en natuur geïntegreerd worden. Indien u de komende jaren zou beslissen om een appartement aan te kopen, kunnen wij u aanbevelen om dit enkel nog te doen wanneer u een dergelijk extra belevingspakket aangeboden wordt.

U kan kiezen tussen: één, twee of drie slaapkamers, met een terras van 10 m² tot 40 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken bijkomend over een eigen tuintje van 50 m² in fase 2. Ondergronds worden er autostaanplaatsen, fietsstallingen en individuele bergingen ingericht. Bovendien zijn alle appartementen BEN. Dit wilt zeggen Bijna Energie Neutraal. 75% van alle appartementen zullen een E-peil hebben van 30 of minder! De bouwwerken zijn gestart en zullen afgerond zijn na de zomer van 2017. 

Voor meer informatie, klik hier.

molenkant modelappartement

Elke zaterdag tussen 10u en 12u - Opendeur in het modelappartement van Park 1302 te Kortrijk.

Elke zaterdag verwelkomen we jullie in het modelappartement van Park 1302, waar je langs mag komen zonder afspraak. We zijn steeds aanwezig in het appartement, maar er is een mogelijkheid om ook de woningen te bezichtigen. 

Park 1302 biedt plaats aan 81 comfortabele en eigentijdse appartementen ondergebracht in 2 gebouwen. Je vindt er een grote variatie aan appartementstypes met 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement heeft een ruim terras met zicht op het park, waardoor wonen in het groen echt vorm krijgt. Fietsenberging, private kelderbergingen en ondergrondse autostaanplaatsen aanwezig!

Wie meer ruimte nodig heeft, vindt beslist zijn gading in het gevarieerd woningaanbod. In Park 1302 vind je woningen met 2 tot 5 slaapkamers, met een plat dak of in puntvorm, op een hoek of netjes in de rij, met 2 of 3 bouwlagen. Voor elk wat wils dus! De harmonieuze afwisseling van gevelmaterialen creëert een boeiend straatbeeld. Elke woning heeft een mooie privétuin en grote lichte leefruimtes. De ruimtes van elke woning worden optimaal benut met veel gevoel voor licht en comfort, duurzame materialen, een moderne keuken en een luxueuze badkamer geven je woning het comfort dat je verdient.

Voor meer informatie, klik hier.

Park 1302

Bienvenue chez ERA Becue

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de ERA Becue