Torenzicht

Residentie ‘Torenzicht’ is een BEN-project van 20 nieuwbouwappartementen in een moderne stijl met een hoogwaardige afwerkingsgraad uitgevoerd met de eisen van energie-prestatie-regelgeving van vandaag. De appartementen hebben een oppervlakte van 61m2 tot 136m2. Dit maakt het project voor iedereen interessant: zowel als alleenstaande, als koppel of als gezin vindt u precies wat u zoekt!

Elk appartement is ingedeeld in inkomhal, gastentoilet, 1/2 of 3 slaapkamer, badkamer, leefruimte met open keuken, berging en terras. De appartementen hebben ventilatie systeem C+, vloerverwarming en zonnepanelen voor gemeenschappelijk gebruik.

‘Torenzicht’ is op een gemakkelijke manier verbonden met alle mogelijke faciliteiten: via de toekomstige doorsteek bereikt u vlot ‘het fort van Kessel’ & de ‘Kesselse Heide’, op wandelafstand vindt u een bakker, slager, supermarkt, openbaar vervoer enz.

De site bestaat uit 3 woonblokken met ondergrondse kelder met autostaanplaatsen, garageboxen, private bergingen en een fietsenstalling die toegankelijk is met een fietsenlift. 

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone
250 caractères maximum autorisés.