Suikerpark - Lofts

Vlak naast het nieuwe Suikerplein verschijnen 6 unieke lofts. Iedere loft heeft een zuidgericht terras én een eigen patio. Doordat de lofts casco opgeleverd worden, heb jij alle keuzevrijheid bij de indeling van je droomloft.

Naast de indeling, bepaal je natuurlijk ook zelf de afwerkingsgraad op maat van je budget en het ritme van je ( professionele ) leven.

Dankzij de zuidgerichte oriëntatie en de grote terrassen geniet jij elk moment van de dag van een heerlijke lichtinval. De patio die langs drie zijden grote raampartijen heeft, belicht zowel de leefruimtes als slaapkamers op een unieke manier...

De creatieve geest of de handige Harry zal zich in een casco opgeleverde loft volledig thuis voelen. De loft die zonder binnenwanden, zonder technieken én zonder vloer-, plafond- of wandafwerking wordt aangeboden is de perfecte kans om je eigen ding te doen. Wie dit wenst, kan natuurlijk ook de hulp inroepen van de bouwpromotor zijn team van interieurarchitecten en aannemers voor een oplossing op maat.

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone *
250 caractères maximum autorisés.