Residentie De Kapel

De Kapel, jouw ultieme woonbeleving.

In het rustige Steendorp, deelgemeente van Temse, realiseren we binnenkort woonproject De Kapel, een bijzondere plek waar rust, elegantie, licht en comfort overvloedig aanwezig zijn. Een plek waar je graag vertoeft, ontvangt, beleeft en droomt.

Het zuidgeörienteerd gebouw omvat 18 wooneenheden en bevindt zich in een groene, maar tegelijk stedelijke omgeving, een unieke combinatie. De nieuwbouwappartementen beschikken over een privatieve bovengrondse autostaanplaats en een kelderberging. De zonnige terrassen genieten een weids uitzicht over natuurgebied De Roomkouter en de Schelde.

Er werd gekozen voor een uitgepuurde moderne architectuur. De speelse vorm en witte gevel met rode bakstenenaccenten geeft het geheel een unieke uitstraling.

Residentie De Kapel wordt volledig instapklaar afgewerkt. Naast de integratie van duurzame materialen, ventilatie en isolatie, wordt de zon zoveel mogelijk als natuurlijke warmte- en lichtbron gebruikt. Kies uit een studio of een 1- of 2-slaapkamerappartement met een bewoonbare oppervlakte die varieert van 50 m² tot 118 m².

 

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone
250 caractères maximum autorisés.