Project Heerstraat in Kermt

Nieuwbouwproject van 2 stijlvolle pastorijwoningen, elk met 3 (mogelijk 4) slaapkamers, een carport en omheinde tuin op een boogscheut van het centrum van Kermt.


Het gaat hier om een prachtig nieuwbouwproject van 2 halfopen woningen, opgetrokken in een moderne pastorijstijl op een ruim bouwkavel. De woningen worden opgetrokken met kwalitatieve en duurzame materialen met als doelstelling om aangename en instapklare woningen op te leveren.


Energiezuinigheid draagt men hoog in het vaandel. Zo zal een laag energielabel worden nagestreefd (< E30) door toepassing van balansventilatie D met warmterecuperatie, alsook aluminium ramen met hoogrendementsglas en hernieuwbare energiebronnen (8 zonnepanelen per woning). Hierdoor bekomt de koper een korting op het KI van 50% over een periode van 5 jaren!


De woningen worden opgericht op de grens van Kermt en Kuringen in een rustige en groene omgeving op wandelafstand van het centrum, openbaar vervoer, winkels en scholen. Voor de natuurliefhebber is domein Herkenrode vlakbij. Verkeerstechnisch zeer goed gelegen met een vlotte verbinding naar Hasselt centrum en de op-en afritten van de E313.


Start van de werken: september 2020.

Geplande oplevering: september 2021.

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone *