Prof-Site

PROF-SITE is de naam van het nieuwe bedrijvenpark voor professionele KMO’s op een compacte site met een uitstekende bereikbaarheid in Herk-de-Stad.


PROF-SITE huisvest 6 KMO-units tussen 247m² en 369m².

De units worden casco aangeboden en kennen een kwalitatieve opbouw. Zo zal gelijkvloers een industrieel gepolierde betonvloer voorzien worden en is er de mogelijkheid om de units met een tussenverdieping tot 60m² uit te rusten, waardoor de inrichting van extra stockage of bureeloppervlakte mogelijk wordt. Er wordt eveneens aandacht besteed aan de leef-en werkkwaliteit; grote raampartijen aan de voorkant en lichtstraten zorgen voor natuurlijk licht. Elke unit is voorzien van rookluiken met een rook-en warmteafvoer centrale met verluchtingsschakelaar.


Alle units beschikken aan de voorzijde over eigen parkings die via een gemeenschappelijke (semi-private) toegangsweg bereikbaar zijn. De individuele toegangspoorten kunnen eveneens via deze weg worden ontsloten. Aan de achterzijde van de units is een verharde buitenruimte voorzien, die via een dubbele nooddeur kan worden bereikt.


PROF-SITE wordt gekenmerkt door een hedendaagse en vernieuwende architectuur. Het bedrijvenpark is omgeven door een typische bomengordel van volwassen berken aan de voorzijde van het perceel die de site een opvallend groene uitstraling verlenen. Door zijn opmerkelijke visibiliteit langs de N2 krijgt het gebouw met een hoogte van meer dan 13m, dat als een opvallend baken oplicht tussen de bomen, een commerciële meerwaarde. 


De nieuwe site ligt bij de toegang van bedrijvenzone Daelersveld in Herk-de-Stad en heeft een uitstekende bereikbaarheid en verbinding met de op-en afritten van de E313 en E314.

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone *
250 caractères maximum autorisés.