Molsbroekpark

39 visiteurs ont vu ce projet au cours des 7 derniers jours.

Investir dans l'immobilier

Ce projet a des unités qui sont également approprié comme investissement. Utilisez notre simulateur pour calculer votre rendement ou prenez contact pour une analyse.

Molsbroekpark, wonen aan het water in Lokeren.

Net naast de Durme kan jij binnenkort jouw nieuwe thuis aan het water vinden in Lokeren. Bij het ontwikkelen van dit prachtige nieuwe project, is de focus volledig gelegd op de connectie met de natuur. Het groen en het water zijn zo dichtbij dat je hier iedere dag opnieuw van kan genieten. Binnen het project zijn er zowel één, twee, als drieslaapkamerappartementen, allen voorzien van een leuk leefterras. Daarnaast is het project volledig mee met zijn tijd. Het wordt kwalitatief en energiezuinig gebouwd en heeft een duurzaam karakter. Alle appartementen hebben een E-peil van E30 wat wil zeggen dat je de eerste 5 jaar maar de helft van je onroerende voorheffing hoeft te betalen. Van een voordeel gesproken!

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone *
250 caractères maximum autorisés.