Lino

12 visiteurs ont vu ce projet au cours des 7 derniers jours.

Investir dans l'immobilier

Ce projet a des unités qui sont également approprié comme investissement. Utilisez notre simulateur pour calculer votre rendement ou prenez contact pour une analyse.

Residentie Lino, dat zijn 3 gebouwen met in totaal 40 energiezuinige appartementen, één eengezinswoning en een commerciële ruimte. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en een privéterras.

De gevelsteen in een natuurlijk genuanceerde bruingrijze kleur, in combinatie met bronzen ramen en balustrades, geeft de gebouwen een modieus verfijnd uiterlijk. Alle appartementen bevinden zich op de hoeken van de bouwvolumes, zodat de leefruimtes profiteren van een dubbele oriëntatie en ruime terrassen. Door de dynamische architectuur wordt er een gevoel van ruimte gecreëerd en tegelijk rekening gehouden met ieders privacy.

Bouwvolume A telt 4 verdiepingen met telkens 4 appartementen rond een centrale trappenkern. Een deel van het gebouw heeft een vijfde bouwlaag, waar zich 2 dakappartementen bevinden met ruime terrassen en een subliem uitzicht. In totaal 18 appartementen, waarvan 5 met 1 slaapkamer, 8 met 2 slaapkamers en nog eens 5 met 3 slaapkamers.

In bouwvolume B zijn er 4 bouwlagen met 3 appartementen rond de centrale trappenkern en een kleinere vijfde verdieping die volledig bezet wordt door een penthouse met een groot en zonnig dakterras. In totaal 13 appartementen: 5 met 1 slaapkamer, 3 met 2 slaapkamers en 5 appartementen met 3 slaapkamers.

Bouwvolume C telt ook 4 bouwlagen, waarvan de derde en de vierde verdieping opvallend inspringen ten opzichte van de onderste lagen. Op het gelijkvloers komt de benedenverdieping van de gezinswoning en een multifunctionele ruimte van 165 m² (bruto). Die ruimte kan ingericht worden als praktijk voor een vrij beroep, een dienstverlener of dergelijke. De slaapkamers van de woning komen een verdieping hoger. Op die verdieping, net als op de derde en de vierde, zijn er ook telkens 3 appartementen rond een centrale trappenkern. In totaal 9 appartementen, waarvan 4 met 1 slaapkamer, nog eens 4 met 2 slaapkamers en 1 appartement met 3 slaapkamers.

Tussen de gebouwen is er veel bewegingsvrijheid. Een prachtig aangelegde groenzone zorgt voor een aangename en rustige woonomgeving: bomen, bloemenborders, bodembedekkers en grasdallen, met daartussen wandelpaden die toegang verlenen tot de overdekte fietsenstallingen, de appartementen en de woning.

Er is gekozen voor zoveel mogelijk fietsenstallingen op het terrein: 40 plaatsen in de ondergrondse garage, 35 op het gelijkvloers in bouwvolume C, 24 overdekte fietsenstallingen naast bouwvolume A en 26 naast bouwvolume B. Overal zal de mogelijkheid voorzien worden om uw e-bike op te laden.

De ondergrondse garage is een gemeenschappelijke parkeerkelder, rechtstreeks toegankelijk vanuit de 3 appartementsgebouwen. De kelder biedt naast de fietsenstallingen ook plaats aan 40 privébergingen, 42 autostaanplaatsen en technische lokalen. Er wordt stroom voorzien zodat u eventueel een laadpaal kan plaatsen voor uw elektrische wagen. De inrit naar het ondergronds parkeren is zowel bedoeld voor auto’s als voor fietsers. Via een zogenaamde luie trap geraakt u eenvoudig met uw fiets aan de hand in en uit de garage.

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone *