Kolenboer

73 visiteurs ont vu ce projet au cours des 7 derniers jours.

Kolenboer


Het kleinschalig nieuwbouwproject “Kolenboer” wordt gebouwd op de grens van Lint en Kontich aan de Kontichsesteenweg 71 – 73 te Lint. Op wandelafstand bevinden zich zowel het centrum van Lint, als het centrum van Kontich Kazerne met zijn scholen, winkels, park en openbaar vervoer!

 

Eenheden 

 

Dit project omvat 17 hoogwaardig afgewerkte nieuwbouw appartementen verdeelt over 2 gebouwen (7 & 10 appartementen) met gemeenschappelijke kelder. Zowel 1, 2 als 3 slaapkamer appartementen met een oppervlakte tussen 73m² en 139m², allen met ruim terras zijn beschikbaar. Er zijn 6 buitenstaanplaatsen, 22 kelderplaatsen en 3 garageboxen voorzien. Ook is er voldoende plaats voor het stallen van fietsen en enkele parkings voor bezoekers.

 

BEN project

 

Zoals de naam al doet vermoeden woonde hier vroeger de plaatselijke kolenboer. Zo traditioneel het verwarmen op kolen vandaag de dag is, zo modern zullen de appartementen zijn. Alle BEN appartementen zijn voorzien van: een warmtepomp welke de vloerverwarming aanstuurt, een verluchtingsysteem type D, zonnepanelen, hoogrendementsglas,…. Kortom, alle comfort om u gegarandeerd een laag energieverbruik te verzekeren!


6% BTW


Mogelijkheid tot aankoop onder 6% btw op het constructie gedeelte (indien u in aanmerking komt).

 

Troeven

 

- Kleinschalig project (17 appartementen)

- Bijna energie-neutrale appartementen (BEN)

- Warmtepomp

- Verluchtingsysteem type D

- 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen

 

 

Bent u op zoek naar een centraal gelegen en hoogwaardig afgewerkt nieuwbouw appartement in een kleinschalig project? Contacteer ons dan nu en wij bezorgen u graag verdere informatie!

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone *