Het Hof

“Het Hof” wordt gekenmerkt door zijn exclusieve en tijdloze architectuur. Het volledige project bestaat uit 3 vrijstaande gebouwen in een groene zone met behoud van het bestaande groen dat zich grotendeels aan de rand van het perceel bevindt. Het doel is het creëren van een parksfeer, wonen in gemeenschappelijk groen. De groene zone wordt mogelijk gemaakt door het autoverkeer meteen na het eerste gebouw af te leiden naar de ondergrondse parking.
Vormgeeflijk is er gestreefd naar een speels gevarieerde architectuur met behoud van uniformiteit. Hierbij primeert een hedendaagse, moderne vormgeving.  De dakterrassen zijn ruim voorzien om de woonkwaliteit te optimaliseren. Ieder terras krijgt zijn eigen oriëntatie om zo de onderlinge privacy te bewaren.
Voor elk appartement werd gekozen voor een luxueuze afwerking met oog voor kwaliteit en comfort. Voor de binneninrichting kan er desgewenst verder begeleiding voorzien worden door een interieurarchitect.
Extra troeven:

  • Leef-appartementen met groot comfort
  • Energiezuinig, E30 - verminderd KI gedurende de eerste 5 jaar
  • Extra aandacht besteed aan privacy en inkijk
  • Op wandelafstand van het centrum, doch rustig gelegen in groene omgeving
  • Ruime terrassen allen zuid georiënteerd

Annexes, plans et informations techniques

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone
250 caractères maximum autorisés.