Dur

Rustig gelegen, energiezuinige nieuwbouwresidentie “DUR”, gelegen aan de rand van de Durme te Hamme.


Op de voormalige site van het oude kasteel en de stijfselfabriek worden 13 kwalitatief hoog afgewerkte appartementen en 13 woningen gerealiseerd. Er zal een autoluwe en groene binnenzone gecreëerd worden met een gezellige waterpartij. Bijkomend wordt er voorzien in gratis parkeergelegenheid.


De appartementen hebben één, twee of drie slaapkamers. Ieder appartement beschikt over een ruim terras en grote raampartijen die heel wat ruimte en licht bieden. Voor de appartementen is er een ondergrondse parkeerplaats en berging voorzien.


De woningen beschikken over een garage, drie slaapkamers en een leuke tuin. Ze worden afgewerkt met duurzame materialen en zetten sterk in op isolatie en kwaliteit.


Het gehele project wordt energiezuinig afgewerkt. 

De unieke ligging, op wandelafstand van het centrum en met een vooraanzicht op de Durme en de schorre geven dit project een extra dimensie.


Ook interessant als opbrengsteigendom!


Neem vrijblijvend contact op voor gedetailleerde informatie.

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone
250 caractères maximum autorisés.