De Witte Lelie

111 visiteurs ont vu ce projet au cours des 7 derniers jours.

Centraal op de as Antwerpen - Turnhout, bevindt zich deze nieuwe eyecatcher: residentie "De Witte Lelie".

Het project is gelegen aan de Antwerpsesteenweg, in het hart van de gezellige dorpskern van Westmalle én op wandelafstand van alle winkels, openbaar vervoer, scholen..


Dit nieuwbouwproject biedt 19 stijlvolle appartementen en 3 gelijkvloerse handelsruimten in een hedendaagse architectuur, ontworpen door AIDarchitecten uit Westmalle.

De combinatie van een landelijke architectuur met moderne toetsen, een doordachte ligging én het gebruik van hoogwaardige, kwalitatieve materialen maken van "De Witte Lelie" een topproject.


"De Witte Lelie" voldoet aan de BEN-norm (E-peil < E30). Deze energiezuinige appartementen worden uitgerust met zonnepanelen.


Het project biedt een mooie mix tussen grote en kleine wooneenheden, voor ieder wat wils. De appartementen aan de Antwerpsesteenweg bieden een mooi uitzicht over het centrum, daar waar de appartementen aan de achterzijde dan weer uitkijken over een groene oase.

Daarnaast is er voor ieder appartement een ondergrondse autostaanplaats voorzien evenals een gemeenschappelijke fietsenberging.


Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6%. Wij geven u graag meer informatie over de voorwaarden.


Klaar om residentie "De Witte Lelie" te ontdekken? Maak dan snel uw afspraak!

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone *