Cirk

17 visiteurs ont vu ce projet au cours des 7 derniers jours.

Wat heeft Cirk te bieden?

Dit energiezuinige woonproject bestaat uit 16 private woningen met privéterras- en/of tuin die bij elkaar opgesteld staan. De bewoners van het project beschikken, naast hun eigen privéwoning, over bijkomende gemeenschappelijke infrastructuur en diensten en waar ontmoeting centraal staat. De site is gelegen op een perceel van +/- 9.000 m2 (voormalige gebouwen van de Provinciale Vereniging van Rundveehouders) en de verschillende units beschikken over 1 tot 4 slaapkamers. Het gerenomeerde Antwerpse architectenbureau B-architecten zorgt voor een stijlvolle mix van renovatie en nieuwbouw. Eyecatcher van het ontwerp? De opvallende boog in de tuin. Vroeger waren dit paardenstallen en binnenkort kan men hier gebruik maken van de verschillende gemeenschappelijke faciliteiten:


  • Ondergrondse parking en overdekte fietsenberging
  • Verschillende gemeenschappelijke ruimtes
  • Overdekte buitenruimte om te klussen
  • Zwemvijver en sauna
  • Boomgaard
  • Buitenberging
  • Deelmobiliteit
  • Toegang tot co-working
  • Gastenkamer

Thuiskomen in het geweldige Hasselt

Cirk ligt in een rustige straat, maar je bent allesbehalve ver verwijderd van de stad. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 350 meter, het treinstation op slechts 3 kilometer. Na minder dan 10 minuten fietsen vertoef je in het centrum van Hasselt. Als bruisende centrumstad heeft Hasselt bovendien een pak troeven: heerlijke adresjes voor elk moment van de dag, bijzondere musea, trekpleisters als de Japanse Tuin en een wervelend cultureel aanbod.


Op zoek naar een woning met lagere energiekosten?

In Cirk staan energiebewuste en groene keuzes centraal. Zo wordt het heel aangenaam warm in de woningen dankzij de vloerverwarming die verbonden is met de geothermische warmtepomp. De gemeenschappelijke delen worden voorzien van zonnepanelen, ook voor de woonunits is dit mogelijk. Andere duurzame ingrepen zijn regenwaterrecuperatie en deelmobiliteit.


Het verlaagde btw-tarief van 6% is van toepassing indien men aan de voorwaarden voldoet (enige eigen woning en zelf bewonen voor minstens 5 jaar)


Graag meer detailinfo over prijzen en afwerking? Neem snel contact op met ons kantoor!

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone *