Bosdorp

In de nabijheid van verbindingswegen maar ook niet ver van het centrum worden in Stekene 3 woningen gebouwd nabij De Stekense vaart en populaire wandel -en fietsroutes. Deze landelijke woningen op mooie percelen zijn voorzien van alle luxe en kunnen naar eigen smaak ingericht worden.


De authentieke architectuur, de kwalitatieve materialen en afwerking, alsook de energiezuinigheid zorgen hier mee voor jarenlang woonplezier in een groene omgeving. Ook op vlak van energiebehoefte loopt dit project voor op zijn tijd. Door gebruik te maken van extra energiebesparende maatregelen gecombineerd met de nieuwste bouwtechnieken behalen deze woningen E-peil 30. Dit betekent dat deze Bijna Energie Neutraal (BEN) zijn, waardoor je naast de lage maandelijkse energiefacturen bovendien de eerste 5 jaar kan genieten van een korting van 50% op de onroerende voorheffing. Van een sterk punt gesproken.Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone
250 caractères maximum autorisés.

ERA Wonen

Markt 57 A9240 Zele
Jonas De Groote
Jonas De Groote