Bollewerkstraat

Twee ruime kwalitatieve woningen in landelijke stijl worden volledig naar jouw wensen afgewerkt. Elke woning heeft 3 slaapkamers met de mogelijkheid om uit te breiden tot 5. 
Ze zijn gelegen in een rustige buurt dichtbij het kasteelpark, scholen, winkels en het centrum van Berlare. De groene omgeving biedt je uren wandel- en fietsplezier.

Ook op vlak van energiebehoefte loopt dit project voor op zijn tijd. Door gebruik te maken van extra energiebesparende maatregelen gecombineerd met de nieuwste bouwtechnieken behalen deze woningen E-peil 30. Dit betekent dat deze Bijna Energie Neutraal (BEN) zijn, waardoor je naast de lage maandelijkse energiefacturen bovendien de eerste 5 jaar kan genieten van een korting van 50% op de onroerende voorheffing. Van een sterk punt gesproken!

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone
250 caractères maximum autorisés.