Beukenhof.

8 Maisons
Adresse : Kuipersstraat 2 , 9308, Hofstade
Hedendaags wonen in het hartje van Hofstade

Les avantages de ce projet

:Welkom bij Beukenhof, een exclusief nieuwbouwproject gelegen in het gezellige Hofstade, een charmante deelgemeente van Aalst. Deze toplocatie combineert de bereikbaarheid van Hofstade met de rust en natuur, waardoor u het beste van beide werelden kunt ervaren. Dit prachtige project bestaat uit 2 halfopen en 6 gesloten nieuwbouwwoningen, gekenmerkt door een tijdloze architectuur.


Elke woning is ontworpen met het oog op comfort en ruimte en geniet een hoogstaande afwerking. Met 3 ruime slaapkamers en een volledig naar wens in te richten zolderverdieping, bieden de woningen alle ruimte. Elke woning beschikt over een aangelegde privétuin, een (fietsen)berging en een parkeerplaats waardoor het dagelijkse leven moeiteloos en georganiseerd verloopt.


Dankzij zonnepanelen, een warmtepomp en doordachte isolatietechnieken kunt u hier milieubewust en energiezuinig wonen, met het oog op een groenere toekomst.


Zie jij jezelf hier al thuiskomen?

Neem gerust contact op met onze nieuwbouwspecialist voor meer informatie!

Fermer
Gert Verstuyft
Sam Taelemans
Intéressé(e) ?

Investir dans l'immobilier

Ce projet comprend des unités qui peuvent faire l'objet d'un investissement. Utilisez notre simulateur pour calculer votre retour sur investissement ou contactez-nous.